skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl
Vroeger Was Alles Beter, Zo Ook Deze Jeep – Jeep Cherokee – 2000

Vroeger was alles beter, zo ook deze Jeep – Jeep Cherokee – 2000

Jeep Cherokee 2000 voorkant

Als de nieuwe Jeep Cherokee Trailhawk een voorbode is van de richting die Jeep uitgaat, dan kunnen de Jeepliefhebbers beter allemaal een “originele” Jeep Cherokee kopen.

Bas van Putten titelde zijn bijdrage over de Trailhawk “Een mobiele damestas” en schreef “De Jeep is geen auto meer voor cowboys”. Gelukkig is de Jeep hier op de foto’s dat wel. De auto die in het terrein beter is dan op de weg, een “echte” Jeep Cherokee uit het jaar 2000 met 110.000 km op de klok.

Jeep Cherokee Neus

Het exemplaar in kwestie is er eentje waar ik zelf in gezeten heb. Een kennis van mij kocht de auto een aantal jaren geleden vanwege de klassieke vormen, het gevoel , het geluid van de 4.0 liter zes-in-lijn (178pk) en de ervaring als je er in rijdt. Echter kwam het rijden er steeds minder van, de Jeep bleef vaker binnen staan en dus gaat de stoere vierwieler op zoek naar een nieuwe berijder.

Jeep Cherokee 2000 SchuinachterDe auto is uit 2000 dus als je ondernemer bent dan is deze volgend jaar fiscaal gunstig te rijden.

Jeep Cherokee 2000 InterieurFoto’s spreken voor zich, toch? Deze Jeep Cherokee is te koop bij Cherokee Land voor nog geen 15.000 euro.

Wie  wordt de nieuwe berijder van deze, echte, Jeep?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top