skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl
Te Koop – Snelle Reisgenoot  – Citroën CX GTi Turbo – 1986

Te koop – Snelle reisgenoot – Citroën CX GTi Turbo – 1986

Zoek je een snelle reisgenoot, dan is deze te-koop staande Citroën CX GTi Turbo wellicht wat voor je. Met 169 pk is het ook in deze tijd nog steeds een snelle jongen.

De Citroën CX GTi Turbo

Citroen CX Gti Turbo 1986 schuinachter 2Ik heb er persoonlijk altijd een zwak voor gehad, een CX, zeker voor de snelle versies zoals . Hij valt wat mij betreft in dezelfde categorie als de Saab 900 Turbo (voor GM), prachtige auto’s uit de jaren tachtig (en mijn vrouw vindt ze allebei oerlelijk)

Citroen CX GTi Turbo Interieur

Voor 5000 euro staat deze CX te koop, met 220.000 km op de teller (30.000 km / jaar). De advertentie van RC Auto’s in Hoogeveen  vermeldt dat de auto in goede staat verkeerd. Bovendien is het een origineel Nederlands geleverde CX, waarvan de onderhoudshistorie en garantiebewijs aanwezig zijn.

Citroën CX GTi Turbo OnderhoudshistorieAls je een leuke Citroën CX GTi Turbo zoekt, dan is deze wellicht wat voor je. Net op tijd voordat ze zomer begint.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Wij hebben dezelfde smaak: 900 en CX. 🙂 Prachtig ding, zeg! Ik kijk al langere tijd uit naar een goede CX GTi Turbo I, hmm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top