skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Lekker Sturen is in 2012 ontstaan uit hobby voor auto’s. Ik keek regelmatig op het internet of er nog mooie, interessante of unieke oldtimers en youngtimers worden aangeboden (ook al had ik zelf al een Kever uit 1966 in de schuur staan die mijn MGB GT opgevolgd had). Soms kom je ontzettend leuke auto’s tegen die je graag met andere liefhebbers wilt delen.

Daarnaast is het vinden van een leuke oldtimer niet altijd makkelijk. Het aanbod is enorm en vele autozoekmachines toveren in een handomdraai allerlei interessante vierwielers tevoorschijn.

Ik besloot de vierwielers (iconen, barn-finds, rallywagens) die ik tegenkwam waarin je altijd al een keer hebt willen sturen te delen met anderen, en zo is Lekker Sturen ontstaan. Simpelweg het onder de aandacht brengen van gave auto’s, zonder dat je er zelf naar hoeft te zoeken.

Begin dit jaar bleek dat ik niet de enige klassiekereigenaar ben die het klassieker- en yountimeraanbod op internet in de gaten houd. Twee andere benzinesnuivers, Michiel en Bert, doen hetzelfde en zo is het team van Lekker Sturen uitgebreid naar 3 personen.

De focus ligt op oldtimers maar ook jongere schoonheden worden op de website gezet. Het idee is dat je dus niet meer alle verkoopsites af hoeft te struinen. Wij halen de krenten uit de pap en zetten de beste koopjes, de mooiste droomauto’s en de gaafste projecten op de  site.

Bij iedere posting kun je reacties neerzetten, het lijkt ons leuk om van je te horen.

Groet en lekker sturen!

 Corjan Bast – Initiatiefnemer Lekkersturen.nl

 

De mannen achter Lekker Sturen:

Corjan Bast – Bouwjaar 1980:

Profiel CBMoest vroeger thuis op zaterdag altijd de auto’s wassen en wellicht is toen de liefde voor de vierwieler ontstaan. Het zorgvuldig wassen van vele auto’s verklaart wellicht ook waarom hij zo gevoelig voor swirl marks en oneffenheden in de lak, om nog maar te zwijgen over goedkoop overgespoten auto’s. Houdt van luchtgekoeld en van alles wat sneller dan gemiddeld de 100 km/u aantikt. – Om tegenstellingen zo groot mogelijk te houden rijdt hij een lawaaiige, snelle, spartaanse Kever uit 1966 en een stille, langzame, comfortabele Honda Insight uit 2010.

Michiel Tjoa – Bouwjaar 1972:

MT Profielfoto2Rond 1974 is het autovirus definitief toegeslagen. Zijn hoofd is een verzamelplaats van irrelevante autodata, terwijl anderzijds de meest simpele dingen soms moeilijk te onthouden zijn voor hem.  Heeft een zwak voor auto’s uit Duitsland maar vindt het eigenlijk zonde om bij een merk te blijven. Mag graag een stukje sturen zowel op de weg alsook op het circuit. Rijdt nu een E36 328i coupe, BMW E46 M3 en Mazda MX-5 – afhankelijk van de tijd, temperatuur, zonnestand en bestemming.

Bert Noordman: Bouwjaar  1969:

BN Profielfoto2Bert vindt auto’s leuk sinds het besef ervan en genoot als klein jochie enorm van het ritje naar de benzinepomp in de lichtblauwe VW Kever 1200. De vele auto’s in zijn straat trokken zijn aandacht, zoals een Fiat X /1.9, Mercedes /8, Opel Commadore maar ook een Hanomag-Hensell die zijn buurman had staan. Bert is Porsche fan, heeft er 250, (schaalmodellen) inclusief andere automobilia. Draagt ook het VAG een warm hart toe. Zweeft over de weg in een  jonge C5 van Citroën en voor de fun factor pakt hij z’n Volkswagen Golf Cabriolet MK3.

Back To Top