06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Onbekend, niet onbemind – Nissan Sunny GTI-R -1992

Deze hoort eigenlijk in het rijtje thuis van “Rara, was is het: Het heeft 200+pk, een turbo, vierwielaandrijving, is niet mooi, wel stoer, gaat in 6 tellen naar de honderd, het is Japans en is het geen Subaru Impreza 555…..

Nissan Sunny GTI-R 1992

Foto: MAK Auto

Juist, een Nissan Sunny….veel mensen denken vaak dat het een opgespoilerde hatchback is maar sla de gegevens van Autoweek er nog maar even op na en de conclusie is dat het een bommetje op vier wielen is. Als je overtuigd bent kun je MAK Auto bellen want daar staat deze brute Sunny te koop voor iets meer dan twaalfduizend euro. De advertentie staat hier.

Nissan Sunny GTI-R 1992 - Interieur

Foto: MAK Auto

Het is natuurlijk veel geld voor een Nissan Sunny, maar deze auto kostte in 1992 bijna 35 duizend euro! Bovendien is de kilometerstand van 57.000 km natuurlijk erg laag, is volgens de advertentie een Nederlands geleverde auto, en is de auto afgezien van de velgen en het stuur, volledig origineel. Het stuur vinden we trouwens wel goed passen – lekker racy.

Nissan Sunny GTI-R 1992 - Achterkant

Foto: MAK Auto

Eigenlijk is de GTI-R de ideale “hot-hatch” – Klein, betrouwbaar, uniek en maar weinig mensen weten hoe snel die is, dus meer plezier voor jou. Bovendien komt die vierwielaandrijving goed van pas tijdens dit barre winterweer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *