skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Leuk – Volkswagen Beetle Cabrio wordt ‘Kever’

Weer geen klassieker of youngtimer maar vandaag liet Volkswagen weten dat de Beetle Cabrio die binnenkort in de showroom staat geleverd kan worden met 5 extra letters op de achterklep: ‘Kever’ en dat is toch wel een kleine knipoog naar het verleden.

Vokswagen Kever Beetle Cabrio

Persbericht van Volkswagen Nederland:
Beetle Cabrio ook leverbaar als ‘Kever’

Leusden, 21 maart 2013 – De Volkswagen Beetle Cabriolet staat precies aan het begin van de lente in de showroom. Hij is er nu zelfs met de aanduiding ‘Kever’ op de achterklep. Met een basisprijs van 26.150 euro is de ‘Kever’ Cabriolet de voordeligste open Volkswagen. Dat neemt niet weg dat hij volop rijplezier biedt voor vier. De elektrisch bediende stoffen kap opent en sluit in slechts 9,5 seconden.

Das neue Volkswagen Beetle Cabriolet

De nieuwe Beetle Cabriolet combineert klassieke details, zoals het compacte dashboard en een extra handschoenenkastje in carrosseriekleur, met moderne elementen. Zo is er volop keuze uit navigatie-/infotainmentsystemen. Het coole Fender Sound System is zelfs speciaal voor de Beetle ontwikkeld. Handige cabrio-elementen als verwarmde voorstoelen, een afdekhoes en een in delen neerklapbare achterbank zijn altijd standaard.

Modern rijplezier – sinds 1949
De Kever Cabrio staat al sinds 1949 voor open rijplezier voor vier, tegenwoordig in combinatie met de nieuwste technologie. Zo heeft de nieuwe Beetle Cabrio standaard een elektrisch bediend canvas dak. Neergeklapt ligt het – net als vroeger – op de carrosserie. De veilige rolbeugels zijn verstopt in het koetswerk; als het nodig is, komen ze razendsnel tevoorschijn. Alle benzine- en dieselmotoren maken relaxed cruisen mogelijk. Sommige versies zijn uitgesproken sportief. Het verbruik is altijd gunstig: het fabrieksgemiddelde varieert van 1 op 12,8 tot 1 op 22,2.

02_Volkswagen_Beetle_Cabrio

Memorabele uitvoeringen
De Beetle Cabrio is er in de uitvoeringen Trend, Design en Sport. De cabriolet met benzinemotor is er vanaf 26.150 euro voor de 1.2 TSI 105 pk. Daarnaast is er de 160 pk sterke 1.4 TSI vanaf 30.730 euro en de 2.0 TSI vanaf 38.870 euro. De Beetle Cabriolet met 1.6 TDI-diesel is er vanaf 30.150 euro en de 2.0 TDI vanaf 36.200 euro. Het opschrift ‘Kever’ op de achterklep is te bestellen voor een meerprijs van 51 euro. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en BPM.

Das neue Volkswagen Beetle Cabriolet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top