06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Gewoon stoer: Porsche 356 – Speedster Replica

Een Porsche 356 Speedster, kan het nog cooler? Wij denken van niet, volgens mij willen we er allemaal wel een hebben. Toch zijn ze redelijk betaalbaar…. de replica’s dan. Veel replica’s zijn bijna niet van echt te onderscheiden, en vaak wordt de auto ook opgebouwd met deels originele onderdelen. Zo ook de Speedster die te koop staat bij Automobielbedrijf Baak in Voorschoten Dit demo-model staat te koop voor een bedrag waar je amper een aangeklede Golf voor koopt.

Porsche 356 Replica Voorkant Zijkant

Deze replica is op basis van een Kever chassis uit 1973 met dito kenteken.  Het voordeel van een “nieuwe” replica is dat alles nieuw is: lak, interieur, motor, ophanging, etc. Dus je rijdt een “klassieker” terwijl het eigenlijk een nieuwe auto is. Ja vraagt je dan ook af of het gerechtvaardigd is om meer dan 100.000 euro te vragen voor een originele.

Porsche 356 Replica Replica Zijkant

De auto is afkomstig uit Amerika waar die een jaar geleden gebouwd is. Rest ons niets anders te schrijven dan: Kijk even op de site van de KNMI, plan een mooie dag uit, en rijdt deze Speedster naar huis. Ja, er zit een kapje bij dus je kunt “dicht” rijden, maar neem wel even een dikke sjaal, handschoenen  en muts mee!Porsche 356 Replica Replica schuinvoor

This Post Has One Comment

  1. JP

    Doe mij deze maar, wat een fantastische kar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *