skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Formule 1 Klassiekers – De Film Rush – Drive in – en Autovisie….

film Rush

Foto: Youtube / Studiocanal

Het stond al een tijd hoog op het verlanglijstje en ondanks een 4 jarig verblijf in de US is het er voor Yours Truly nooit van gekomen, tot gisteren: Dankzij Autovisie een pre-screening van de geweldige film Rush bijgewoond – vanuit de luie autostoel!

Als je nog niet gehoord hebt van de film Rush, dan moet je even googelen. Simpelweg een heerlijke film over de titanenstrijd van Formule-1 coureurs Nikki Lauda en James Hunt. Ik kan er kort over zijn, echt een aanrader. Bovendien is er een bonus want je kunt je vrouwelijke wederhelf ook meenemen, die van mij was ook mee en die heeft zich goed vermaakt, en nee, dat komt niet alleen door Thor Chris Hemsworth.

naar de film "Rush" dankzij Autovisie

En hoe zit zo’n Drive-In er dan uit? Nou, zo dus, simpelweg een scherm van 18×6 meter en een groot parkeerterrein voor 70+ auto’s. Vervolgens even wachten tot het donker is, de radio afstemmen op de juiste frequentie zodat je het geluid van de film kunt ontvangen en voila – klaar om te kijken.

Rush film - formule 1 James HuntHeerlijk, zo vanuit je auto een film kijken en dankzij de stereo van je auto is het geluid uitstekend, minder charmant als het origineel (onder) maar stukken beter 🙂

drive-in-car-speaker

De film draait vanaf 3 oktober in de bioscoop, kijken dus!

Rest mij niets anders dan Autovisie ontzettend te bedanken voor het avondje uit!

C.J.

P.s.  Hier de trailer van de film in het geval je er nog niets van gezien hebt:

 

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top