06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Een Opel Manta maar dan anders – Dodge Viper – 2001

Dodge Viper GTS 2001 SchuinvoorEigenlijk is een Dodge Viper een beetje de Opel Manta van de sportwagens: Vlot, opzichtig, behoorlijk fout maar o zo leuk om te hebben. Eerder deze maand stond er al een Dodge Viper op de site en toevalig kwam kort daarna een emailtje in de bus met deze: een Viper GTS uit 2001 met… 15.000 mijlen op de klok!

De Viper staat te koop bij Fantasy Junctions, die bieden regelmatig mooie vierwielers aan met gedetailleerde informatie en veel foto’s, 77 mooie plaatjes in het geval van deze Viper.

Dodge Viper 2001 AchterkantDeze Viper GTS kost omgerekend zo’n 35.000 euro. Dat is geen geld, maar daar komt dan uiteraard nog het verschepen, invoerrechten en belasting overheen de Viper GTS staat bij je op de stoep voor iets minder dan 50.000 euro.

amerikaanse auto importeren tabel voor invoerrechten en btwHeerlijke originele foute spoilerset van de GTS, waarom zou je inhouden :-) Fantasy Junctions heeft veel mooie detailfoto’s op de site staan, ook van de onderkant zodat je kunt zien wat je van afstand koopt.

Dodge Viper GTS AchterlichtDe heerlijke 8 liter V10, hoeveel toeren zou je rijden bij 100 km/u in z’n zes? Een diesel is er niets bij.

Dodge Viper GTS Motor 8 liter V10

Tja, als geld geen rol speelde….. veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *