skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Citroen – CX Prestige – 1978

Erg mooie klassieke Citroen Prestige uit 1978  met 91.000 kilometer op de klok. We kwamen haar tegen bij Le Marchand (erg leuke website trouwens, zeker een bezoekje waard).

CX Prestige 1978, 2400, overzicht

Het interieur ziet er op de foto prachtig echt prachtig uit, een goed teken.

CX Prestige 1978, 2400, binnenkant en bekleding

Het verhaal van de verkopende partij geeft veel informatie: “De verzamelaar waar ik haar van kocht had deze bolide in 2009 van de eerste eigenaar gekocht. De CX Prestige is goed vertroeteld en heeft bij beide eigenaren altijd binnen gestaan. Dat is dan ook te zien aan de goede staat waarin deze Prestige verkeerd.

Alles is origineel aan deze Citroen, zelfs de lak zilvergrijs métallic, en het interieur, hemel als nieuw, ruikt nog naar de fabriek. Dashboard deurpanelen en het zwarte vinyl ook top, dus niet verweerd door de Franse soleil….”  .

CX Prestige 1978, 2400, overzicht

Al met al een erg leuke CX, dus niet alleen de website van de verkoper is een bezoekje waard!

C’est magnifique!

 

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Hallo, ik ben eigenlijk op zoek naar eenzelfde prestige als op de foto’s hieboven, dus als iemend er een weet te staan hou ik mij aanbevolen.

    1. Hi Ward, dat is inderdaad een mooi exemplaar. Citroville was ons nog niet bekend, dank voor de tip. Ze moeten daar wel even het watermerk uit dit foto’s verplaatsen naar een hoekje, dat zou een stuk mooier staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top