skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl
April – Cabriomaand – 5 Betaalbare Cabrio’s Voor De Zomer Van 2015

April – Cabriomaand – 5 betaalbare cabrio’s voor de zomer van 2015

April is de maand waarin de zon zich weer goed laat zien, de temperaturen gaan omhoog en ineens denken de petrolheads aan cabrio’s.

Als je een cabrio wilt verkopen dan is het verstandig om die nu te koop te zetten.  Wil je nu een cabrio kopen, dat kan ook, je betaalt waarschijnlijk wel een kleine premium maar het aanbod is daar ook naar.

Hieronder 5 betaalbare cabrio’s, voor ieder wat wils.

1. Peugeot 304 Cabriolet S

Peugeot Cabriolet Wit 1973

Mijn oom had er eentje toen ik een klein knulletje was – ik dacht toen dat het een behoorlijke forse auto was. Fast forward 25 jaar en ineens is die Peugeot eigenlijk maar een klein autootje, maar wel enorm schattig. Deze auto is dus niet voor de mannen die met hun auto de grootte van een zeker geslachtsorgaan moeten compenseren. Het voordeel van deze Peugeot is dat van alle cabrio’s in de lijst, deze auto op de meeste steun kan rekenen van je vriendin.

Deze witte Peugeot 304 cabriolet uit 1973 staat te koop in Ochten bij Autobedrijf Hazet voor iets minder dan 6000 euro.

2. Saab 900 Turbo

Saab 900 Turbo grijs 1991Deze Saab is een stuk zakelijker dan de guitige Peugeot 304 hierboven. Je vriendin vindt deze auto bovendien ontzettend lelijk, hij kost meer, verbruikt meer maar hij staat wel op je verlanglijstje. De Saab komt uit 1991, uit het decennium dat “Turbo” het toverwoord was. Er staat 150.000 km op de teller van deze Zweed en op de foto’s ziet het er allemaal redelijke fris uit. Vraagprijs 9400 euro, te koop bij Swedish Car Center in Lochem.

3. Toyota MR2

Toyota MR2 grijs 2000Ok, je vriendin vond de Saab te zakelijk en de Peugeot te oud. Ze wil zelf ook wel een cabrio rijden maar de auto moet haar wel een beetje aanstaan. Zie hier de Toyota MR2 uit 2000 met maar 50.000 km op de klok. Een heerlijke middenmotor, genoeg vermogen voor het beperkte gewicht en de betrouwbaarheid van Toyota. Te koop voor nagenoeg hetzelfde bedrag als dat van de Saab hierboven, bij Autobedrijf Helmond in Culemborg…..

4. Triumph Spitfire

Triumph Spitfire rood 1974Je bent er nog steeds niet uit met je vriendin. Zij vindt de MR2 wel leuk maar jij wilt toch eigenlijk iets ouders, de MR2 is te modern voor je; stel dan voor deze Triump Spitfire uit 1974 te kopen. Grote kans dat zij deze Triumph wel ziet zitten. Hij oogt klassiek en sportief en zij ziet zichzelf ook wel in de auto zitten. De naam klinkt natuurlijk ook lekker – “Ok schat, ik neem de Spitfire wel mee vanavond”. De Spitfire is niet de duurste van het stel, voor 6900 euro kun je haar meenemen. Te koop bij Seldenrijk in Harderwijk.

5. Porsche Boxster

Porsche Boxster 1997 blauw achterkantJe hebt het helemaal gehad met je vriendin, zij is het steeds oneens met je keuzes. Dan kun je de joker inzetten: De Porsche Boxster. Deze blauwe Duitser rolde in 1997 uit de fabriek en is te koop voor maar 9985 euro! Je vriendin vindt het geheid cool dat ze een Porsche kan rijden en hoewel jij eigenlijk gewoon een 911 Coupe wilt hebben is zo’n Boxster voor jullie het perfecte alternatief. Kopen? –> even  Autoparc opbellen.

Heb jij nog leuke suggesties? Ik hoor ze graag hieronder!

Groet!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top