skip to Main Content
06 1851 6435 info@lekkersturen.nl

Ambulance nodig? – Citroen HY – 1969

Achterkant Citroen HY 1969 AmbulanceWil je een ambulance voor jezelf, inclusief inboedel en sirene, Le-Marchand biedt er een te koop aan, inclusief inboedel, maar zonder chauffeur. Zijkant Citroen HY 1969 AmbulanceGewoon geweldig toch, zo’n HY busje, met het “varkensneusje”, de vriendelijk lach en guitig uiterlijk. Wist je overigens dat het “H” busje het 8ste project was van de Citroën teams in de tijd dat het busje ontwikkelt werd, vandaar de letter H.

Binnenkant Citroen HY 1969 AmbulanceZoals gebruikelijk vind je op de site van Le-Marchand een goede beschrijving:

“HY ambulance 1969 uit de Meuse (55), regio Lorraine. Deze orginele HY met complete uitrusting (met sirene) is altijd goed onderhouden geweest. Het is starten-lopen met deze bus, uitgerust met een H 78 benzine motor. De HY schakelt goed.

De instructieboekjes, onderhoudsboekjes en de fabrieksbon zitten er zelfs nog bij. De bekleding van de stoelen en de raamlijsten in de voordeuren zijn vernieuwd. Ook de driehoekplaat links en rechts boven de voorspatborden en kokerprofiel onder achterlichten links en rechts, zijn reeds vernieuwd.

Chassis is prachtig, mooi en ongetectyleerd, dus je ziet wat je koopt! Binnenruimte is door de carrosseriebouwer afgewerkt en ziet er nog netjes uit, aluminium raamlijsten in de zijflanken.

Ideaal voor camperombouw!

Prijs 8.950 inclusief RDW Nederlands kenteken.”

Brandweeropties Citroen HY 1969 AmbulanceMeer leuke foto’s bekijk je op de site van Le-Marchand.

Dashboard Citroen HY 1969 AmbulanceLekker sturen 🙂  Toet toet.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top